Rummo Spaghettini nr 2

(500g)

Makaron spaghettini, produkowany przy użyciu matryc z brązu.

Data ważności
2025-02-04
W koszyku
szt.
W magazynie
Sporo
Dostawa w ciągu
1-4 dni robocze

7,99 zł

Dostępny

Od dawna jest to jeden z najbardziej znanych i popularnych rodzajów makaronów na całym świecie. Makaron Rummo zawiera 14,5% białka na 100g co stanowi jedną z najwyższych wartości na rynku wśród makaronów. Wytłaczanie przez matrycy z brązu oraz wydłużony proces wyrabiania makaronu, sprawia że makaron jest niezwykle sprężysty, i nie skleja się, jednocześnie ma szorstką i porowatą powierzchnię. Potrawy dużo lepiej do niego przywierają, dzięki czemu całe danie idealnie ze sobą współgra.

Makaron Spagettini wystarczy gotować 7 min, dodać do niego sos pomidorowy ze świeżą bazylią i opruszyć parmezanem. 

Masa netto
500g
Cena za 100g
1,60 zł
Kraj pochodzenia
Włochy
Skład
Semolina z Semolina z pszenicy durum. Może zawierać soję.pszenicy durum, jaja (19,36%). Może zawierać soję.

Related products

Scrummy
Wczytywanie...