Sempio Gochujang Vegan Pepper Paste

(500g)

Pikantna pasta paprykowa z fermentowaną soją oraz kleistym ryżem - wegańska.

19,99 zł

Obecnie brak na stanie
Wydaj 200,00 zł by zyskać darmową dostawę!

Pasta Sempio Gochujang to koreańska pasta z ostrych, czerwonych papryczek, kleistego fermentowanego ryżu oraz soi. Jej wyrazisty, pikantny smak wzbogaci praktycznie każdą potrawę. Możesz dodać ją do wszystkiego, gdzie masz ochotę zaostrzyć smak potrawy. W Korei stosowana jest do większości najpopularniejszych potraw koreańskich m.in podawana jest przy kiszeniu warzyw np. kimchi. Wersja wegańska.

Azjaci dobrze znają się na fermentacji ponieważ jest ona w ich kulturze od bardzo dawna. Sfermentowane składniki przedłużały żywotność dań, czyniły je zdrowszymi i smaczniejszymi. Oryginalna receptura pasty paprykowej sprawi, że gotowanie stanie się dla Ciebie ciekawsze i smaczniejsze. :) 

Masa netto
500g
Cena za 100g
4,00 zł
Kraj pochodzenia
Korea Południowa
Skład
Fermentowana pasta ryżowa (ryz, woda, sól), syrop glukozowy, papryka chilli w proszku, woda, fermentowana pasta sojowa (woda, soja, sól), alkohol etylowy, sól, ekstrakt z pszenicy, przyprawa z soi (woda, sól, soja, gluten pszenny, alkohol etylowy, ekstrakt drożdżowy), koncentrat soku z czosnku.

Related products

Scrummy
Wczytywanie...