Gogi Japanes Bread Crumbs Low Fat

(200g)

Chrupiąca panierka Panko o obniżonej zawartości tłuszczu. 

13,99 zł

Obecnie brak na stanie
Wydaj 200,00 zł by zyskać darmową dostawę!

Panko to bardzo popularna, japońska panierka zbożowa do różnorakich smażonych potraw. Lekka i chrupiąca, a przy tym delikatniejsza od znanej nam bułki tartej, otula jedzenie chrupiącą skórką, która zapewnia wyjątkowe wrażenia smakowe.

Na azjatyckich street foodzie znajdziesz szeroki wybór przekąsek zanurzonych w chrupiącej panierze i smażonych na głębokim oleju. Zaskocz swoich znajomych pomysłowością i przygotuj smażone przekąski w panierce panko! Obtocz w niej krewetki, wszelkiego rodzaju mięsko, zblanszowane warzywa i ciesz się ich zupełnie nowym smakiem. :D

Sposób przygotowania: Przygotowane produkty do smażenia możesz przyprawić solą i pieprzem. Delikatnie pokryj je mąką, a następnie zanurz w rozbełtanym jajku i obtocz w panierce panko. Odczekaj 3-4 minuty. Po tym czasie produkty są gotowe do smażenia. Olej do smażenia na głębokim tłuszczu powinien być rozgrzany do temperatury 180°C. Warzywa smażymy 1-1½ minuty, a krewetki i mięso około 2-3 minuty.

Masa netto
200g
Cena za 100g
7,00 zł
Kraj pochodzenia
Tajlandia
Skład
Mąka pszenna, tłuszcz roślinny (olej palmowy, stearyna palmowa), cukier, sól, drożdże.

Scrummy
Wczytywanie...