Lucien Georgelin Pate Bordelais

(220g)

Pasztet wieprzowy z Winogronami z Bordeaux.

Data ważności
2028-02-24
W koszyku
szt.
W magazynie
5 szt.
Dostawa w ciągu
1-2 dni robocze

20,99 zł

Dostępny
Wydaj 200,00 zł by zyskać darmową dostawę!

Masz ochotę na odrobinę francuskiego luksusu? Z pomocą przychodzi Lucien Georgelin. W słoiczku znajdziesz pasztet wieprzowy z dodatkiem winogron z Bordeaux. Z pewnością w towarzystwie świeżej bagietki wywoła radość w Twoich kubkach smakowych. :) 

Pasztety Luciena Georgelina mają korzenie sięgające 40 lat wstecz, gdy sam Georgelin przygotowywał je zimą po sezonie na dżemy. W ramach swojej pasji do jazdy na rowerze, zorganizował wirtualny Tour de France pasztetów, oferując 8 różnorodnych smaków wykonanych z lokalnych składników. Pasztet Bordelais z winogronami z Bordeaux, przygotowywany w samym sercu Południowo-Zachodniej Francji, to hołd dla wiejskich tradycji, cieszący podczas eleganckich obiadów i pikników, a jego receptura opiera się na naturalnych składnikach.

Masa netto
220g
Cena za 100g
9,54 zł
Kraj pochodzenia
Francja
Skład
Mięso z karkówki wieprzowej, sos winny marsala [czerwone wino (z zawartością siarczanów), bulion drobiowy (woda, karkówki drobiowe, cebula, sól, pieprz), szalotki, woda, sól, ocet winny czerwony, pietruszka, czosnek, pieprz, tymianek, liść laurowy, gałka muszkatołowa], mięso wieprzowe, wątróbka drobiowa, suszone śliwki (suszone śliwki, woda), sól, karmel (cukier, woda), żelatyna wieprzowa, pieprz.

Related products

Scrummy
Wczytywanie...