Skład
Ciasto: mąka pszenna, oleje roślinne (olej palmowy, olej słonecznikowy), cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, drożdże, sól, stabilizator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), wanilina, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), konserwant (propionian wapnia, sorbinian potasu). Czekolada mleczna 31%: cukier, masło kakaowe, pełne mleko w proszku, masa kakaowa, odtłuszczone mleko w proszku, emulgator (lecytyna słonecznikowa), wanilina, Zawartość masy kakaowej: min. 39%. Nadzienie kakaowe 15%: cukier, olej palmowy, odtłuszczony proszek kakaowy, odtłuszczone mleko w proszku, alkohol etylowy, emulgator (estry poliglicerolowe kwasów tłuszczowych), wanilina, środek żelujący (alginian sodu), konserwant (sorbinian potasu). Nadzienie kakaowe zawiera 7% odtłuszczonego proszku kakaowego. Dekoracja: cukier, całkowicie utwardzony olej roślinny (z ziaren palmy), odtłuszczony proszek kakaowy, odtłuszczone mleko w proszku, laktoza (mleko), emulgator (lecytyna słonecznikowa), wanilina, konserwant (sorbinian potasu). Wyprodukowano w zakładzie, który używa jako surowców: jaja, orzeszki arachidowe, orzechy laskowe, migdały, pistacje, orzechy pekan, sezam, seler.