Skład
Ciasto: mąka pszenna, oleje roślinne (palmowy, rzepakowy), cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, drożdże, sól, stabilizator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), wanilina, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), konserwant (propionian wapnia, sorbinian potasu). Czekolada mleczna 31%: cukier, masło kakaowe, pełne mleko w proszku, masa kakaowa, odtłuszczone mleko w proszku, emulgator (lecytyna słonecznikowa), wanilina. Masa kakaowa min. 39%. Nadzienie waniliowe 15%: cukier, olej palmowy, odtłuszczone mleko w proszku, dekstroza, alkohol etylowy, proszek z żółtka jaj, emulgator (poliglicerylowe estry kwasów tłuszczowych), stabilizator (guma celulozowa), regulatory kwasowości (difosforany, kwas fosforowy), aromat waniliowy, konserwant (sorbinian potasu), laktoza (mleko). Dekoracja: cukier, całkowicie utwardzony olej roślinny (z ziaren palmy), odtłuszczony proszek kakaowy, odtłuszczone mleko w proszku, laktoza (mleko), emulgator (lecytyna słonecznikowa), wanilina, konserwant (sorbinian potasu). Wyprodukowano w zakładzie, który używa jako surowców: orzechy arachidowe, orzechy laskowe, migdały, pistacje, orzechy pekan, sezam.