Skład
Biszkopt: olej palmowy, mąka pszenna, cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, beztłuszczowe mleko w proszku, jaja w proszku, kakao w proszku na bazie alkaliów, suche mleko pełne, alkohol etylowy, koncentrat soku z cytryny, substancje spulchniające (wodorowęglan sodu, węglan amonu), Mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, poliglicerolowe estry kwasów tłuszczowych, sól, sorbinian potasu (konserwant), nadzienie z kremu czekoladowego: olej palmowy, cukier, mleko w proszku bez tłuszczu, mleko w proszku, kakao w proszku przetworzone z alkaliami, alkohol etylowy, wanilina (sztuczny aromat), sorbinian potasu (konserwant), laktoza (mleko), dekoracje: cukier, w pełni uwodorniony olej roślinny (olej z nasion palmy), suche mleko beztłuszczowe, laktoza (mleko), kakao w proszku na bazie zasad, lecytyna słonecznikowa, wanilina (sztuczna) Aromat), Sorbinian Potasu (Konserwant).