Lucien Georgelin Foie Gras De Canard Confit d'oignons Et Truffes

(70g)

Foie Gras z kaczki z konfitowaną cebulą i truflami.

Data ważności
2026-11-15
W koszyku
szt.
W magazynie
Sporo
Dostawa w ciągu
1-2 dni robocze

35,99 zł

Dostępny
Wydaj 200,00 zł by zyskać darmową dostawę!

Masz ochotę na odrobinę francuskiego luksusu? Z pomocą przychodzi Lucien Georgelin. W słoiczku znajdziesz porcję bardzo ekskluzywnego
pasztetu, produkowanego ze stłuszczonych wątróbek kaczych z konfitowaną cebulą i truflami. Całość stanowi idealne połączenie. Foie Gras to tradycyjne danie kuchni francuskiej i jednocześnie jedna z najdroższych potraw tej kuchni.

Masa netto
70g
Cena za 100g
51,41 zł
Kraj pochodzenia
Francja
Skład
Foie gras z kaczki 57% (foie gras z kaczki, sól, pieprz, cukier), Konfitura cebulowa z letnią truflą 43% (cebula 65%, cukier, ocet z czerwonego wina, karmel (cukier, woda), białe wino, ocet alkoholowy, trufla łamana (Tuber aestivum) 1%, sól, substancja zagęstniające (pektyny), aromat trufli 0,13%, pieprz)

Related products

Scrummy
Wczytywanie...