Tigullio Radicchio e Speck
(190g)Salsa z czerwonej cykorii Radicchio i dodatkiem tradycyjnie wędzonego boczku Speck.
15,99 zł
Gotowa salsa Tigullio, to doskonała pozycja na szybki obiad we włoskim stylu! Świeżość wyrafinowanego smaku czerwonej cykorii Radicchio ze wspaniałym aromatem wędzonego na drewnie bukowym boczku Speck, tworzy niezwykłą wariacje smaków!
Sposób przygotowania obiadu z Tigullio Pesto Ricotta Tartufo Pepe:
1. W osolonej wodzie ugotuj makaron typu spaghetti np. dostępny w naszym sklepie Rummo.
2. Zawartość słoiczka, lekko podsmaż na niewielkiej ilości oleju.
3. Wymieszaj podsmażone pesto z ugotowanym makaronem, dodając pół szklanki wody z jego gotowania.
4. Dokładnie wszystko wymieszaj i GOTOWE!